Friday, 28 September 2012

Saya HAPPY hari ini... :-)

I am HAPPY today... hehehe.... 

Nak tau kenapa aku gembira hari ni? Sebab :

1) Sebab aku rasa bahagia hari ini.. Dapat jumpa si dia... Suka tengok wajah dia especially bila dia senyum and buat lawak... I am so HAPPY.. Thank you sayang sebab sentiasa membahagiakan diri ini.. Kan best kalau hari2 kita mcm nie.. Jangan ada gaduh walau sikit pun.. And jangan ada yang kacau perjalanan hidup kita...

2) Sebab kedua, is sebab dia dedicate sebuah lagu tuk aku.. Lagu Rest Of My Life by Bruno Mars.. Lirik nya sangat2 sweet and touching...macam kisah hidup kami selama nie.. nah untuk pendengaran korang yang membaca blog nie.. Best tak?


SO.. inilah sebab2 aku HAPPY sangat for today.. Alhamdulillah.. Syukur pada ALLAH yang berterusan mengurniakan nikmat kebahagiaan ini.. Moga ia berkekalan, insyaallah... OK lah.. nak sambung dengar lagu yang si dia dedicate lah... hehe.. sambung esok lah ya... Esok leh jalan2 pas masing2 habis urusan kerja masing2.. Yeahh happy...

Thursday, 27 September 2012

Sayang... Saya Rindu KAMU...

Bosannya arinie... sebab x jumpa si dia buah hati pengarang jantung.. Dia keje sampai 1 pagi..ermmm... I miss him so much...

Tapi dalam pada aku rindu yang teramat sangat pada dia, time nie lah idea aku mencurah-curah nak buat photo collage... pastu cam biasa lah, share kat my facebook dan blog nie..wat jadi header blog... hehe..

So ada hikmah juga bila rindu nie yekkk... sebab bila rindu, idea dan kreativiti mencurah-curah.. kalau gitu, aku kena lah rindu dia supaya lebih banyak hasil2 kreatif yang dapat dihasilkan... Silap-silap boleh buat novel cinta.. 

Sayang oh Sayang... hope kita dapat bertemu esok yeah... Me pun da pulih dari sakit, so esok dah boleh aktif semula... Anyway, weekend is coming again..hoyeyyy I love weekend.... sebab boleh pergi jalan2, mesti activity full lagi nihh...

Planning weekend nie, nak pegi kelas dulu (apa-apapun masa depan harus diutamakan), then lepak2 dengan si dia... pastu kot2 dapat lepak2 Stadium Shah Alam ke.. wink2 kat my sayang... Hari Ahad lak jom ambik budak2, bawak mereka picnic sehari kat mana2... Wow... kalau jadi lah, it will be a great weekend again for US.. Untuk kami-kami yang berkenaan lahh.. yang lain tu tengok je lah.. especially orang yang sibuk nak berbaik dengan my lovely kids tu... Tengok je lah foto2 kami nanti yea.....

Actually sedikit pun aku tak berniat untuk terlalu bangga atau selesa dengan kebahagiaan yang dikecapi ini.. tapi dah 'insan; itu pernah cuba buat onar dalam sejarah percintaan kami, so aku percaya pada balasan ALLAH.. Kini Tuhan dah jauhkan kami dari dia.... bererti ini yang terbaik buat KAMI.. cuma aku harap pada 'insan' tersebut, moga dia mengerti dan bebaskan kami sebebas-bebasnya.... Jangan hubungi salah seorang dari KAMI lagi... Biarkan KAMI dengan cara KAMI, dan DIA dengan cara DIA...

Apapun, semoga hubungan ini terus dirahmati ALLAH... Semoga KAMI terus bahagia dengan limpahan kurnia dariNya.. Amin Ya Rabbal Alamin...

Apa-apapun...nie lah my sayang yang saya rindu sangat.... 





P/S : Miss U Babe... :-) Esok kita g jalan2 taw...

Monday, 24 September 2012

Please Don't Bother About My Life...

Hari nie post aku memang panas habis.. Damn u bloody full idiot... Memang aku tengah hangin tahap gaban sekarang nie.... Grrrrr!!!!!

Just wondering, susah sangat ke hidup aku nie nak aman ekkk... ada je yang mengacau kan... memang aku tgh bahagia pun but still ada yang ganggu... So  kat sini aku nak announce, apa jua yang berkaitan dengan my sayang is milik aku juga.. Apa saja milik dia adalah milik aku, so aku x suka sebarang milik aku diganggu oleh sang petualang dan sang pelesit yang selama ini cuba menghancurkan hidup aku....

Buat masa nie aku senang untuk tidak mention nama hamba ALLAH tu..but if lepas nie aku dengar ada gangguan lagi dia buat terhadap semua yang aku miliki and sayangi, aku tak kan teragak-agak untuk mention nama dia di sini... Lantak lah kan? Nak saman ke? Jangan lupa pe ko da buat kat aku, lagi bertimbun2 sebab-musaba untuk aku bertindak.. All your wrong doings to me, including your beloved brother wrong doings to me.... jangan cuba lupa semua itu yeahh.. Sebelum kau nak kacau hidup aku, sila perhatikan diri anda dahulu.. Cermin diri tu derrr.....

MOOD : HANCOS!


Thursday, 20 September 2012

I am BACK.. With Lots of stories...

I am back.... taraaaa....

Lama rasanya tak update blog ku ini.. Doesn't mean x de story langsung, but banyak sesangat.. So far so good...semua berjalan lancar je... Alhamdulillah...

Tentang aku dan dia, begini lah kami.. But lately nie hubungan kami ada pasang surut nya.. dah selalu juga gaduh2.. Entah lah, kadang2 tu perkara kecil je but boleh jadi gaduh and panas... Yang panas biasanya from my side lah.. Entah kenapa.. Mohon dijauhkan dari segala yang tidak elok terhadap hubungan kami... Aku anggap ia dugaan dalam hubungan ini, yea lah nanti dah kawen nati lagi lah hebat dugaannya kan... Kalau dugaan masa bercinta x mampu dihadapi, apatah lagi if da berumahtangga nanti.. Apapun moga kami berdua kuat hendaknya.. Amin Ya Rabbal Alamin...

Tapi kadang2 sakit juga hati dibuatnya.. Adeyaiii... asyik aku je yang mengalah..tapi x pelah...aku tau dia da buat yg terbaikuntuk aku.. banyak lagi hal2 lain yang dia buat semata2 untuk aku... kan awak kan.... pape maafkan saya yea... saya tau saya banyak salah pada awak, saya cepat panas lately nie and suke mengaruk dan merepek dan yang sewaktu dengannya.. kalau mcm ni punya gaya, kita x payah tunang la yea syg..kalau nak merasa sgt tunang tu, buat je beberapa jam sebelum nikah..huhu.... Belum tunang pun da angin pus2, camne la ka lau tunang and diikat berbulan2... mau huru hara jadi nya....

Oklah tu je nak merepek... semoga hubungan kami kembali pulih selepas nie.. Now tgh mood angin pasang lagi... si dia lah... merajuk lagi kot..... huhu.....


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...