Thursday, 30 May 2013

Festival Belia 2013 - Convoi Fast and Furious with KBS

Hai semua.... Berjumpa lagi kita nampaknya...

Okey lah, tanpa membuang masa, mari aku ceritakan tentang konvoi PPOC bersama kelab kereta lain sempena sambutan Hari Belia peringkat kebangsaan di Putrajaya.

Disebabkan ramai warga PPOC yang pulang bercuti di kampung ketika ini, maka hanya 5 jentera Persona yang menyertai dan mewakili kelab Proton Persona Owners Club (PPOC) bersama kelab-kelab kereta yang  lain.


Kami dapat t-shirt, kupon makan dan tiket percuma ke GT Sepang. Manyak untung woooo....


 Sekitar berlangsungnya konvoi ke Putrajaya dari Puchong Gateway.


Abang-abang, kakak-kakak motor besar dan BMW pun ada.... wiwithhhhh!


















Jemputlah layan gambar yea... Memang banyak aktiviti dan pameran diadakan sempena Festival Belia 2013. Memang meriah.. Macam-macam ada, nak cerita panjang pun tak guna, yang penting semuanya best-best belaka. 

Next year, Insyaallah kami akan bertandang lagi...

Bye!




Sunday, 26 May 2013

Sambung Jalan Lagi : Morning Drive To Genting Highlands With PPOC Central

Yeah.. seperti dijanjikan pada entri sebelum ini (Kalau korang betul-betul follower sejati dan memang baca all my stories lah ye), aku akan menceritakan tentang perjalanan kami ke Genting Highlands setelah berpenat lelah pulang dari Tasik Kenyir.


 Lets's start the morning drive convoi.


Ini kereta media PPOC yang bertungkus lumus mengambil gambar sepanjang konvoi tersebut. Terbaik beb, kereta siap ada sun roof...




 Inilah kami, PPOC....

















Ini gambar setelah tiba di puncak Genting Highlands. Posing-posing, susun-susun kereta, then posing ramai-ramai with our PPOC banner. Sempoi kan?

Okey, lepas tu kami terus gerak pulang ke rumah. Masa untuk qada' tidur.. Haha. Actually mereka-mereka yang lain nie terus heading ke Hutan Lipur Lentang untuk berpiknik pula, tapi kami yang baru tiba dari Tasik Kenyir nie memang dah tak larat lah nak berkelah semua, so some other time yea friends! We had it enough for this time.. Hehe..

Till we meet again next time... Banyak lagi aktiviti kami nie... Tunggu ya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...