Sunday, 26 May 2013

Sambung Jalan Lagi : Morning Drive To Genting Highlands With PPOC Central

Yeah.. seperti dijanjikan pada entri sebelum ini (Kalau korang betul-betul follower sejati dan memang baca all my stories lah ye), aku akan menceritakan tentang perjalanan kami ke Genting Highlands setelah berpenat lelah pulang dari Tasik Kenyir.


 Lets's start the morning drive convoi.


Ini kereta media PPOC yang bertungkus lumus mengambil gambar sepanjang konvoi tersebut. Terbaik beb, kereta siap ada sun roof...




 Inilah kami, PPOC....

















Ini gambar setelah tiba di puncak Genting Highlands. Posing-posing, susun-susun kereta, then posing ramai-ramai with our PPOC banner. Sempoi kan?

Okey, lepas tu kami terus gerak pulang ke rumah. Masa untuk qada' tidur.. Haha. Actually mereka-mereka yang lain nie terus heading ke Hutan Lipur Lentang untuk berpiknik pula, tapi kami yang baru tiba dari Tasik Kenyir nie memang dah tak larat lah nak berkelah semua, so some other time yea friends! We had it enough for this time.. Hehe..

Till we meet again next time... Banyak lagi aktiviti kami nie... Tunggu ya!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...