Thursday, 30 May 2013

Festival Belia 2013 - Convoi Fast and Furious with KBS

Hai semua.... Berjumpa lagi kita nampaknya...

Okey lah, tanpa membuang masa, mari aku ceritakan tentang konvoi PPOC bersama kelab kereta lain sempena sambutan Hari Belia peringkat kebangsaan di Putrajaya.

Disebabkan ramai warga PPOC yang pulang bercuti di kampung ketika ini, maka hanya 5 jentera Persona yang menyertai dan mewakili kelab Proton Persona Owners Club (PPOC) bersama kelab-kelab kereta yang  lain.


Kami dapat t-shirt, kupon makan dan tiket percuma ke GT Sepang. Manyak untung woooo....


 Sekitar berlangsungnya konvoi ke Putrajaya dari Puchong Gateway.


Abang-abang, kakak-kakak motor besar dan BMW pun ada.... wiwithhhhh!


















Jemputlah layan gambar yea... Memang banyak aktiviti dan pameran diadakan sempena Festival Belia 2013. Memang meriah.. Macam-macam ada, nak cerita panjang pun tak guna, yang penting semuanya best-best belaka. 

Next year, Insyaallah kami akan bertandang lagi...

Bye!




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...