Tuesday, 3 December 2013

Wedding PPOC Geng - Kekanda Bulat

Assalamualaikum para pembaca sekalian... hurmm.. lama kan aku tak update... blog pun da bersawang nampaknya.... tapi tak pe... harini aku akan update segala ceritera yang telah berlaku for this past 2 months.... haaa amik ko.... jangan korang muak lak membacanya ya.....

Ok lah, tanpa membuang masa lagi, kita mulakan dengan kisah perkahwinan salah seorang anggota Proton Persona Owners Club. Beliau berasal dari Kajang namun bertugas di Perak. Memandangkan beliau anak jati Kajang, so kami warga PPOC Central meraikan majlis beliau yang berlangsung di rumahnya.

Biarkan gambar menceritakan kemeriahan majlis perkahwinan beliau...






Sebahagian memori yang sempat diabadikan ketika berkunjung ke majlis perkahwinan Kekanda Bulat.

Ucapan dari aku dan warga PPOC, semoga kalian kekal bahagia hingga hujung nyawa dan dimurahkan rezeki, diberkati perjalanan hidup, dikurniakan cahaya mata dan sentiasa bersama selamanya. Amin....

So what's next ya? Nantikan entry seterusnya... Ngeeee.... 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...