Tuesday, 3 December 2013

KL AUTOSHOW 2013 @ MATRADE, KUALA LUMPUR...

Next story....

Kami tiada sebarang aktiviti atau event ketika itu.... serius memang teramatlah bosan, tak tau nak jalan ke mana.... huuu... now KL seems so boring to me... dah tak de yang bestnya kat KL ni.. tapi di sini sumber rezeki ku.... 

Suddenly my encik hero hati came oit with an idea... jom pergi ke KL Autoshow 2013 yang berlangsung di Matrade. Haaa... semata-mata nak hilangkan bosan, kami sanggup merempuh jem untuk ke lokasi kejadian... janji boleh jejalan dan releasekan stress, betul tak....

Apa itu KL Autoshow 2013? Acara ini berlangsung setiap tahun dimana pelbagai jenis kereta dari dalam dan luar negara akan berhimpun dan memberi pelbagai promosi hebat buat para pengunjung. Ada juga pameran kereta atau jentera antik dan mewah.


Tu dia.. gelagat kami berdua... malas nak posing dgn kereta, kita try motorsikal berkuasa tinggi dan scrambler plak... insyaallah, satu hari nanti pasti tercapai impian untuk memilikinya... amboi.. nak jadi bikers pulak ke.... yea.. insyaallah kerana itu impian kami berdua....


Apa ini? Aku pun tak berapa pasti apa benda alah ini... yang pasti ia sebuah lori atau truck yang amat besar, milik Kesultanan Johor... yeahhh, i am proud of it... cayalah... Hidup JDT!

Begitulah sebahagian corat-coret aku tentang KL Autoshow 2013 anjuran bersama News Straits Times ini. Memang enjoy sangat, ye lah mungkin kalau dah gila kereta, memang boleh layan la kan... hope to be in this event again next year... Insyaallah....

K friends, thanks for reading.... Till we meet again... buh bye!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...