Tuesday, 24 September 2013

Newborn PPOC Junior.... Baby Pasangan Pekli & Baizura

Salam semuanya..

Hari ini aku nak bercerita tentang kelahiran newborn baby girl kepada pasangan Pekli dan Baizura. Kalau korang nak tahu, pada entri tahun lepas, ada aku selitkan cerita majlis perkahwinan mereka, dan alhamdulillah, kini mereka telah pun bergelar ibu dan ayah buat puteri mereka yang tersangatlah comel.

Jom layan beberapa gambar si kecil yang menjadi pelengkap kehidupan mereka berdua... PPOC junior nie....


Taraaa... ni hadiah untuk baby and the mum as well... ada  lah sedikit socks, mittens, dan di dalam bungkusan besar tu is diaper bag.. Untuk kegunaan si ibu dan anak bila keluar berjalan nanti.


Little princess... Amboi kemain cik abang kita dukung baby.. Tak sabar ke yang? Tunggu ya... Insyaallah.. Hehehehe...



Sebahagian gelagat kami sekawan... aku, Huda dan Lily bergambar bersama our PPOC junior nie... Semoga membesar dengan sihat hendaknya dan menjadi anak yang solehah buat kedua ibu bapa anda ya... Amin Ya Rabbal Alamin...

Till we meet again! Salam semuanya...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...