Tuesday, 3 December 2013

Selamat Ulang Tahun, Sayang.

Selamat ulang tahun sayang....

Ucapan khas buat si dia... 

Ini pula personal celebration aku dan dia..

Nothing special, sekadar makan berdua, tempat pilihan dia sendiri iaitu Restoran Johnny's. Pastinya menggamit kenangan kerana dulu kami selalu makan di sini, masa tu kitaorang dalam proses mengenali hati budi... cewah.... masa tu lah... sekarang ni da terlebih kenal dah hihihi...

Kek pun aku just beli 2 mini cupcakes.. ye lah, kami berdua je, kalau beli kek sebuku, mau berminggu jugak nanti cik kek duduk dalam fridge... 

Simple but sweet...itulah kami... moga kenangan ini kekal selamanya dalam lipatan memori kita... amin.


Insyaallah, panjang umur, tahun depan kita celebrate lagi yea... ♡♥♡...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...