Tuesday, 3 December 2013

Outdoor Activities Wif PPOC @ Kalumpang Resort Training Centre.

Aku masih dalam mood demam dan mata yang membengkak ketika event ini berlangsung... namun ku gagahkan juga untuk ke sana. Serius cakap, memang aku tak dapt enjoy all the activities here kerana kedan kesihatan yang tidak menentu... hope dapat repeat lagi hendaknya.... even lepas event ini berlangsung, bila keluar gambar, cam biasa lah, muka aku lah yang paling tak comel... macam biasa juga, punya la ramai dok mesej aku dan bertanya... apapun pada yang betul-betul concermn, thanks for the thought. Pada yang saje2 nak busybody, just nak beritahu, I have my ups and downs in life... harap maklum ya....

Oklah, tak nak la merapu membebel yang bukan-bukan... kan kit nk berstory tentang aktiviti kami di Kalumpang Resort Training Centre.

Pada asalnya, event ala2 kem bina semangat ini khas untuk para event crew PPOC namun disebabkan ramai yang tidak dapat memberi komitmen, maka penyertaan dibuka untuk admin dan marshal PPOC.

2 hari di sini, banyak aktiviti dapat dijalankan. Selain bermandi manda air terjun yang sungguh lah sejuk airnya, ada juga aktiviti flying fox disini... aku yang dalam keadaan kurang sihat dan gayat tidak menyertai aktiviti flying fox ini. Tengok kawan2 terbang cam beat je, but I am not in a fit to do that activity... haishhh... rugi rugi.... tak pe... nanti kita datang lagi....


Sebahagian aksi kami semua ketika di sana... best kan?ad yang nak buat team building atau sekadar bercuti untuk menikmati keindahan alam, boleh lah datang ke sini ya...

Dan pada malam itu... kami buat Bbq, karaoke dan birthday celebration lagi... kali ni encik hero hati jadi mangsa lagi disamping manyambut hari lahir Yoo Mubin, our event organizer for PPOC.

Haaa pe lagi... mandi tepung la kami semua....



Wajah2 redha kena tepung... hahaha.. apapun, happy birthday but Yoo Mubin, semoga berjaya dunia akhirat dan cepat bertemu jodoh....

Kami pastinya rindukan Kalumpang Training Centre dan hopefully, kami kan sampai ke sini lagi.. bersama semangat baru... oyeayyhhh! See you soon yeah....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...