Tuesday, 3 December 2013

JALAN2 CUTI SEKOLAH WIF BUDDIES - IKEA, THE CURVE

AKU.. DEDDY... ZILLA.. YOO.. ROSE.. WANA.. AMIN.. INA & FRIEND.. 

Itulah watak utama dalam cerita kali ini... We are buddies... dan kami percaya, kita buddies tak kan terpisah. Walau jarang bertemu, but once kami berjumpa, kami akan spend time bersama-sama dengan penuh riang ria nya... ala2 kanak2 ribena gitu... pedulikan kata2 dan pandangan orng lain... Like we care, huh? Nak kata kami gedik? Poyo? Bajet? Teruskn berkata-kata kerana tak luak pun buat kami... malah diucapkan ribuan terima kasih kerana memberi pahala buat kami... Haha!

A few weeks ago, sempena kedatangan Rose ke KL, so kami pun take this chance untuk lepak bersama-sama. Apa lagi... destinasi ny pastinya makan2 meatball di Ikea Food Court, and lepas tu, jom posing2 around Damansara... haha!



Till we meet again.. happy ada korang semua in my life... sempoi.. santai.. dan havoc sentiasa... 

Harap kita semua kekal berkawan sehingga ke hari tua kita... agak2 da tua and bercucu nanti, korang nak buat gila lagi tak cam nie? Hahaha....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...