Monday, 3 December 2012

Wishlist Saya TERCAPAI!! YEYY!!!

Hye korang semua yang dimuliakan dan disayangi selalu...

Ingat lagi tak pada WISHLIST aku yang aku jot down few days ago? Kalau tak ingat, let me remind you back...

1) Nak pergi booth-booth Perhimpunan Agung UMNO
2) Shopping puas2...
3) Menonton bola and tak kisah lah samada kat stadium atau rumah atau mamak...

Guess what? semua tu da berjaya dicapai. Hehe!

Pada hari Sabtu lepas, kami memulakan hari kami sewal jam 10 pagi lagi. Mula-mula my dear hantar kami ke PWTC... Kami means aku dan the kids - IKA & AFIQ. Si dia tak join sekali kerana dia sibuk mahu setting kereta dia. Pasang spring pada kereta, so that nanti nampak rendah la sikit kereta itu. Hurmm nie semua kje orang lelaki je, lelaki lebih arif bab-bab nie.

So kami memulakan perjalanan di GERAI JUALAN di PWTC. Tengok tu....


Keadaan di sekitar PWTC agak sesak dengan kehadiran orang ramai yang mula membanjiri setiap booth-booth jualan yang ada. Memang meriah namun kebanyakan booth disana menjual kain ela dan pakaian. Kami cuma membeli krim muka (Tu pun selepas ada demonstrasi tentang produk tersebut yang mampu menghilangkan parut-parut and etc).

Kami juga ada membeli cenderahati tag nama dari UMNO untuk dijadikan kenangan bahawa kami pernah berada di sana.

Selepas itu, kami terus ke Times Square menaiki LRT dan Monorel. Urghhh! Sangat2 packed and crowded ketika itu.. Memang mandi peluh lah jawab nyerrr..Dalam hati masing-masing memang tiada lain, selain we want to reached Times Square dan start shopping!

Selain shopping, mestilah posing puas-puas juga sambil menanti si dia tiba.
















Oklah ni sedikit pic-pic kami masa kami pergi shopping... Selepas my dear sampai Times Square, kami sambung shopping pula di KL Festival City Mall. So kesimpulannya, seua puas hati sebab dah dapat semua yang masing-masing hajati...

Malam itu... kami sambung menonton bola pula. Tapi di rumah je sebab masing-masing dah terlalu letih. Takpe, yang penting PUAS HATI sangat-sangat sebab semua WISHLIST dah ditunaikan oleh si dia.. Thank you babe....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...