Monday, 24 December 2012

Selamat Pengantin Baru Buat John Doo ... From Us, PPOC Team.

Assalamualaikum semua....

Semalam, pada hari Ahad, bersamaan 23 Disember 2012, telah berlangsungnya majlis perkahwinan salah seorang ahli Proton Persona Owners Club (PPOC) iaitu John Doo. Maka macam biasalah, sudah pastilah PPOC akan berkonvoi ke sana. 

#Sebenarnya aku malas nak cerita panjang sebab prosedur dan perjalanannya sama lah macam majlis- majlis sebelum ini.. Haha.. So korang layan gambar aje lah yea bersama serba sedikit penerangan dari aku...#


Tengah menunggu kereta-kereta yang lain untuk berkonvoi sekali...


Macam biasa, kereta nie seolah-olah dah jadi wedding car untuk ahli-ahli PPOC yang lain... Mungkinkah aku pun akan turut menggunakan khidmat beliau? Oooo.. Mana leh cerita sekarang... tungguuuuuu......




Tengah berbual-bual dengan teman PPOC yang lain.... Sebentar lagi kami dah nak gerak dah nie...








Departure and Arrival....










Antara foto-foto pasangan pengantin yang sempat di snap... Credit to my boyfriend, Encik Nor Azman yang bersusah payah menjadi jurufoto sepanjang majlis berlangsung... (Amboi.. skemanya ayat aku!) Haha thanks dear, dia memang tahu yang aku perlukan foto-foto ini untuk dimasukkan ke dalam blog aku, thanks dear sebab memahami diri ku yang merupakan seorang part time blogger ini, hehe.... Credit jugak lah untuk Ipad kitaorang, Ipad nie lah yang membantu kemana sahaja destinasi kami, al-maklumlah, belum ada rezeki kot nak ada DSLR... Insyaallah satu hari nanti.






Direnjis-renjis diipilis,
Ditepungilah tawar,
Hai beras kuning ditabur,
Disirami air mawar.....




Aksi-aksi bebudak PPOC nihhh... Ada yang sampai menjilat jari yekkkk....


Doorgift dari pengantin...Terima Kasih Kami Ucapkan....






Pasangan mempelai dan keluarga...


Last but not least, macam biasa, sesi fotografi dengan ahli-ahli Kelab PPOC bersama banner PPOC sendiri.. Ini pose wajib dalam setiap aktiviti kami...

Apa-apapun, buat pasangan pengantin, terima kasih kerana mengundang kami semua. Semoga kalian sentiasa berbahagia sehingga ke akhirnya dan sentiasa dalam lindungan Allah SWT. Amin.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...