Wednesday, 28 November 2012

Selamat Pengantin Baru Buat Pekli & Baizura (PART 1) ... From Us, PPOC Team.

Assalamualaikum semua..

Baru hari ini aku berkesempatan untuk update tentang majlis perkahwinan sahabat kitaorang juga yang juga merupakan ahli Proton Persona Owners Club (PPOC) iaitu Muhammad Nazri atau lebih mesra dikenali sebagai Pekli bersama Baizura. Kali ini kami hadir ke majlis sebelah keluarga perempuan di Gombak. So mcm biasalah kitaorang akan konvoi beramai-ramai ke majlis tersebut.

Kitaorang berkumpul di belakang Petronas berhampiran (aku lupa nama tempat tu) kira-kira jam 12 tengah hari. 


Ketibaan kereta pengantin yang dihias cantik. Kereta putih nie memang selalu dijadikan kereta pengantin, biasalah design VIP punya... Baekkk punyerrr...


Tu diaa... Pengantin lelaki dah sampai di tempat kami berkumpul...





Ni lah dia owner kereta ini merangkap pengapit pengantin lelaki... Ada sape-sape mahu berkenalan? Single lagikkkkk......





Jumlah kereta yang turut serta dalam konvoi tersebut. Ada larr dalam 10 to 12 cars. 

Kami memulakan perjalanan setelah keluarga pihak lelaki tiba sama dan terus bergerak ke rumah pengantin perempuan.

Bila dah sampai tu, korang faham-faham sendiri lah kan... Maka biarlah koleksi gambar-gambar ini menceritakan segalanya...
















































Maka itulah ceriteranya. Meriah kan kawan-kawan semua? Menyusul pada Ahad ini, 2 Disember 2012, kenduri sebelah lelaki pula iaitu Pekli di Putrajaya. Rasanya untuk majlis di Putrajaya ini akan lebih ramai yang hadir dan berkonvoi sama, so apa-apa pun kita tunggu yea Ahad ini, cam biasa aku akan update lagi. Hopefully best la hendaknya...

Buat pasangan pengantin baru, diucapkan Selamat Pengantin Baru, Semoga Kekal Bahagi Sehingga Ke Akhir Hayat. Amin. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...