Thursday, 29 November 2012

Ini Pre-Shopping Namanya...


Petang Selasa yang lalu, my dear ajak shopping tau..Wahh best and excited sesangat...

So kitaorang pegi ambik Ika sekali around 6 petang dan terus shoot to Alamanda, Putrajaya.

Bukan apa, nak masuk KL town memang jem habis-habisan. Jem yang amat teruk. So sila lah lupakan angan-angan untuk shopping di KLCC, Mid Valley atau Times Square. Kesesakan jalan raya yang amat teruk berlaku disebabkan hari hujan yang agak lebat dan juga ketika ini berlangsungnya Perhimpunan Agung UMNO 2012 di PWTC. Sebut pasal Perhimpunan Agung UMNO nie, aku teringin ahh nak ke sana.. Bukan nak jadi perwakilan ke apa ( tak layak and tak sempat pun), but aku nak pergi booth2 dia je, nak shopping hehe hope Sabtu nie dapat kelepasan tuk ke sana, nak shopping baju kurung lah..

Okey sambung cerita sal shopping tadi. So kami pun bershopping di Alamanda, Putrajaya. Lagipun ni just pre-shopping je, belum shopping giler2 lagi pun, hehe...

Kitaorang semua cuma nak beli baju dan seluar je....

Dalam banyak-banyak butik yang kitaorg masuk, semua terpaut pada Esprit kot.And untuk pengetahuan semua, aku khususnya memang peminat dan pengguna setia brand Esprit. Hehehe... So masing-masing dah dapat baju from Esprit.


Inilah IKA.. Bergaya dengan baju kemeja kotak-kotak Esprit yang dicubanya... 

Kami pergi juga ke butik-butik lain untuk cari seluar jeans and etc, tapi nampaknya masa kurang mengizinkan untuk pilih satu persatu.. Sambung nanti on Saturday je okiesss.... Buat masa nie beli apa yang sempat dulu...  Ada juga beli seluar jeans di Padini... Yang lain-lain nanti kita seranggggg this weekend yeah.. Wait for us, we will come again.. hehehe...

And nie baju baru aku from Esprit. Confirm lah aku akan sayang baju nie sangat-sangat sebab ianya di beli oleh my dear yang manja. Hehe Thank You banyak-banyak yea awak... Kalau boleh nak pakai hari-hari je... Aku nie da mcm jakun je.. Eh sukati lah, selama nie dia tak pernah kasi aku apa-apa tau but aku tak kisah semua tu, nie first time tau, so jawabnya semua nie akan jadi pengubat rindu aku pada dia lah nanti....

Nah korang tengok lah.. cantik tak? Tak cantik pun tak pe janji cantik di mata aku...


Tak sabar rasanya nak pakai baju nie hehehehe..


Dan lagi tak sabar nak sambung shopping samada petang esok pas ambik Afiq a.k.a Angah ataupun on Saturday... Hoyeyyyy... This weekend will be enjoyable sebab ada Ika n Afiq....

Dah lama pendam RINDU kat dorang berdua, dah lama tak kuar sama-sama hoyeyyyy...

SO.. Apa plan weekend nie...?

1) Nak shopping kat booth-booth Perhimpunan Agung UMNO 2012. (With Ika and Afiq jugak)

2) Shopping with Ika and Afiq kat KLCC atau Mid Valley.

3) Tengok bola kat Stadium atau kat mamak pun jadi lerr with Ika and Afiq (Malaysia vs Indonesia)

#HARAP-HARAP TERCAPAI LAH KESEMUA WISHLIST AKU NIE.. DOAKAN TAU!#

P/S : Sebab my dear tu tak berapa suka tempat yang crowded. Nak kena pujuk kaw2 nie... Hoho!

2 comments:

  1. Shopping pun ade pre ek? Hahaha... siap wishlist gi Perhimpunan Agung UMNO tuuu hee.. tapau boleh?
    My latest Entry :)
    Resepi: Durian Crepe

    ReplyDelete
  2. Hehe FARAH deeb, ada2... pre tu bila x shop habis2an... ahahaha.. nak kirim apa kt perhimpunan UMNO tu? kain ela eh, rambang mata tu da cfrm hehe....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...