Saturday, 24 November 2012

Hey Hey It's Saturday = Busy Day

Apa plan hari ini? Its Saturday, hari yang aku sukaaaa and selalu nanti-nantikan...


Rasanya hari ini nak pergi menonton filem Pontianak VS Orang Minyak. nanti korang tunggu aku punya review tentang movie ini yea.. Selepas itu nak join aktiviti Proton Persona Owners Club (PPOC). Aktiviti kali ini ialah solat hajat beramai-ramai untuk mangsa peperangan di Palestin, ada juga sesi derma dan lepas tu lepak2 cam biasa. Aku akan buat review juga tentang aktiviti ini, Insyaallah jika kami jadi join the activity. We will see how yeah... 

Apa-apapun bagi yang nak tahu dengan lebih lanjut tentang aktivity ini, korang leh klik di SINI. Ada information tentang aktiviti yang bakal dianjurkan PPOC lewat petang ini.

Niat yang baik akan berakhir dengan kebaikan, Insyaallah.

1 comment:

  1. mcm x best je cite tu... btw. agak berat blog..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...