Saturday, 20 October 2012

HIS Birthday Celebration... Simple & Sweet..

Yeahhh.. Today is the day...

Hari ini, Sabtu 20/1/2012. Hari untuk kami berdua sahaja. Seperti dijanjikan, kami menyambut birthday si dia bersama-sama.. As I mentioned earlier... HANYA KITA BERDUA... MENGECAP NIKMAT CINTA....

Ok... Ini lah rentetan perjalan kisah kami untuk hari ini..

Sekitar pukul 10 pagi, kami bertolak ke KL Convention Centre. Ada 'Jobs Fair' di sana. Sementara si dia ada urusan kerja berdekatan KLCC, aku pergi ke ' Jobs Fair' tersebut. I am looking for a better job, better position, and better pay as well. I am satisfied with the jobs fair. Hope-hope ada yang mengena hendaknya, semua ini pun demi masa depan aku.

Sekitar pukul 1 petang, kami ke Suria KLCC. We had our lunch there. Dan di situ jugalah si dia memilih kek nya sendiri.. Just a piece of cake will do katanya. Yealah hanya kami berdua, tak berbaloi pun beli sebuku kek. So we go ahead to Bisou Bake Shop (A food company by Bijoux), sebuah kedai yang menjual cupcakes dan pelbagai jenis kek yang comel-comel belaka. dah lama aku admire pada kiosk kek nie, even interior design di kiosk tersebut pun amat cantik. Simple. Sweet. Seperti tema our birthday celebration juga. SIMPLE & SWEET.


Ini kedainya... Look at their interior design...

Nak tahu apa kek pilihan si dia? Jeng Jeng Jeng.. Jap lagi kita tengok yea... kasi suspens dulu.... Selepas membeli kek tersebut, we plan to eat it at KLCC Foodcourt @ Signatures Level 2. We had our lunch there, dan pas da kenyang, barulah makan kek...



Nie baru kotak kek tau.. Jom nengok kek pilihan my sayang...


Taraaaa... Rainbow Cake... Cantik kan... And memang sangat sedap... Kami mula kenal sal Rainbow Cake nie masa kami ke Shah Alam dulu, we admire the variety of colours at the cake. Sedap la jugak, but kali nie, yang kat KLCC nie lebih sedappppp... Yummy....

Dan ini.. a few photos yang sempat kami snap.... Klik! Klik! Klik!




See the colors of the cake... Cantik.. Menarik dan Tertarik kan.. Apatah lagi rasanya... Nyummm...  Tak manis sangat, JUST NICE.... Pergghh! Da cam segmen masak-masak pulak.. :-p




Last but not least, nah korang tengok je lah kitaorg makan yea.... Moga2 boleh bayangkan merasa nikmat kesedapan kek itu hehehe....

Selepas itu, kami singgah ke majlis perkahwinan my cousin di Bukit Damansara. We arrived a bit late, but pada aku, yang penting tunjuk muka and datang jumpa mereka. So they get to know my dear as well.. Ngeeee.....

Pastu kami ke Tesco to buy few stuffs. Yang pasti malam nie kami tak tido sebab jap lagi kul 2 pagi mau gerak untuk memanjat Bukit Broga with the PPOC team.. OOOO What a pack weekend...

See ya!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...