Monday, 15 October 2012

Happy Birthday In Advance, SAYANG + Safe JOURNEY to ABANGKU...

Happy Birthday To You..
Happy Birthday To You..
Happy Birthday To Deddy Man,
Happy Birthday To You...

Aku baru sahaja lepas menyambut birthday si dia. Actually birthday dia will be next Saturday, tapi disebabkan abangku mahu berlepas ke luar negara dan beliau tiada di tanahair pada the next coming Saturday, so he planned with me untuk sambut birthday my sayang in advance... Berminggu juga kami plan secara diam2.. hehe sorry sayang, amacam? Terperanjat tak? Suka tak? Hehe...

Aku dan si dia tiba di KLIA kira2 jam 8.30 malam. Kami bertemu dengan bang kami di sana dan terus pergi ke Secret Recipe. Di sana kami bertemu dengan kontraktor yang juga kenalan abang kami yang turut berlepas ke Shanghai nanti. Anyway disini ingin ku ucapkan sekali lagi terima kasih buat beliau (walau dia x baca blog nie, tapi aku tetap mahu rakamkan ucapan terima kasih buat dia) sebab belanja kami semua sepanjang berada di Secret Recipe KLIA itu. So sweet of you!

Okey... mulanya kami bercadang mahu membeli kek di kedai lain, namun memandangkan hanya Secret recipe lah satu-satunya kedai kek yang ada di KLIA tersebut, maka kami putuskan membelinya di sana juga.. Pening juga nak beli kek apa, coz almost of the cakes sold out. Tiba-tiba ku terpandangkan Chocolate Brownies Secret Recipe. So we planned to choose that cake, mintak petugas di sana tulis nama and letak lilin sebatang.. Haha... Dan secara kebetulan, si dia mahu ke parking lot sebentar, so inilah dia... Taraaaa...


HAPPY BIRTHDAY NOR AZMAN.. Hope suka dengan Chocolate Brownies nie...

Siap sedia menanti kehadiran 'target' kami malam itu.. Hehe...

Hehe dah terkejut lah tuhhh.. Potong kek pun terketar-ketar jari jemari comel dia tuhh... 

Nyummm.. sedap ke brownies tu dear? Khusyuk benar dia makan, papepun suka tengok dia makan.. Hehe...

Last but not least, I will always REMEMBER this memorable place...  Hope goes the same to you too, dear...

Whatever it is, nantikan the day itself, on this coming 20/10/2012... More surprising plans to go on his birthday... Tunggu je lah sayang, penat saya plan dengan kawan-kawan semua... Hope sambutan birthday tahun ini adalah antara yang terbaik dalam sejarah hidupmu yea sayang... setelah kita diganggu on your last birthday....

Itu sebahagian kisah sambutan 'Birthday In Advance' si dia yang tersayang. Now, jom jamu mata dengan foto-foto sebelum abangku berlepas ke Shanghai...



Semoga kenangan di KLIA bertaut selamanya di hati masing-masing. Doaku buat si abang, semoga selamat dalam perjalananmu, selamat tiba di lokasi yang dituju, semoga sempurna tugasanmu yang diamanahkan, dan semoga selamat kembali ke tanahair semula. Semoga abangku juga sentiasa dalam perlindunganMU, Ya ALLAH.




We will always miss you. Semoga abang baik-baik sahaja di sana hendaknya.. Jaga diri selalu... 



Iklas dari KAMI.. Aku dan Dia... Thanks again abang.. atas plan "Surprise Birthday In Advance" yang berjaya tu.. Lain kali plan lagi :-p

Again and again, semoga selamat di sana dan selamat kembali ke tanahair.. Sayonara..... Papaiiiii......

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...