Thursday, 27 February 2014

KEJOHANAN FUTSAL PIALA HEAD OF REGION NORTHERN - PROTON PERSONA OWNERS CLUB

Assalamualaikum semua pembaca sekalian.... Sihat semuanya? Hope korang sihat-sihat sahaja ya..

Finally, aku jumpe jugak masa lapang untuk berceloteh kT blog nie. Banyak sebenarnya yang aku nak kongsikan dengan korang semua, harap-harap berkesempatanlah hendaknya aku bercsloteh kat sini hari ini..

Okey... entri pertama untuk hari ini... berkaitan dengan kejohanan futsal yang dianjurkan Proton Persona Owners Club (PPOC). Event kali ini dianjurkan PPOC Northern Crew bagi merebut piala Head Of Region Northern. PPOC Central tidak menghantar team untuk kejohanan kali ini, namun kami selaku Central team sekadar hadir untuk memberi sokongan pada event yang dijalankan oleh rakan-rakan kami ini...

Meh nak belanja gambar...




Antara pic team yang sempat di snap...




Okey... perlawanan pun di mulakan.... pritttt!pritttt!



Sambil kita jadi pom pom gurl aka cheer lady n apa-apa je yang sewaktu dengannya, jom selfie jap... lantak lah org nak kata apa pun kan... janji happy...



Team yang menjuarai kejohanan futsal teesebut dan sekaligus melayakkan merwka membawa pulang Piala Head Of Region Northern, iaitu pasukan dari Taiping. 

TAHNIAH DIUCAPKAN YA....  

Begitulah coretan ringkas aku tentang kejohanan futsal tersebht. 

Jumpa lagi!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...