Tuesday, 3 December 2013

Surprise.... jeng..jeng.. jeng... Birthday My Sayang...

Jeng... jeng.. jeng.... nape tajuk entry kali ni cam suspens je? Apa yang surprise...?

Sebenarnya, selepas majlis perkahwinan Kucai di Taiping, kami sudah plan untuk menyambut birthday my sayang... haha actually birthday in advance... ngeeee.... sebab birthday dia jatuh pada keesokan harinya, but memandangkan kami akan pulang ke KL malam otu, so PPOC Thundercats Crew bercadang untuk menyambutnya sehari lebih awal...

Hasil cetusan idea kamk semua, cam biasa, memang kena tepung lah.... hahah.. da 2 kali aku berjaya merancang strategi untuk menepungkan encik hero hati kikiki jangan marah ya sayang, love you.... ♡♥♥♡...

Mula-mula, cam biasa, kitaorang lepak di tasik beramai... lepas tu... apa lagi... sambil menyajikan kek, sambil diiringi pula dengan tepung... haha!


Encik hero hati memang seorang yang sporting, so macam biasa... dia memang rela ditepung oleh kami semua...

Untuk kamu wahai si hero hati, semoga panjang umur, murah rezeki, dan semoga jodoh kita berpanjangan dan moga apa yang kita rancangkan akan berjalan lancar... Amin Ya Rabbal Alamin.

Dari team PPOC, paatinya mereka juga mendoakan yang terbaik buat mu.... Love you, dear... tahun depan tunggu lah lagi kwjutan demi kejutan k..? Heeeee.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...