Tuesday, 26 February 2013

Ceritera Bulan Februari : Picnic @ Jeram Toi

Assalamualaikum semua, bagi salam dulu sebagai pembuka bicara.. Lama rasanya aku tak berceloteh kat blog aku nie... Yeahh menghampiri sebulan juga yea... Wallaweii.. Bukan menyepi, cuma terlalu sibuk dengan pelbagai aktiviti ditambah pula dengan kondisi kesihatan yang agak merosot, membuatkan aku tidak menjengah blog ku.. Sorry kawan-kawan semua, juga buat pengunjung-pengunjung setia blogku yang tidak jemu meninggalkan jejaknya sepanjang ketiadaanku. Thanks korang...

Yet.. I AM BACK FOR GOOD!!!

Jom bercerita! Kali nie aku nak bercerita tentang aktviti berkelah antara aku dan geng-geng PPOC semasa cuti Tahun Baru Cina yang lepas. Aktiviti perkelahan kali ini disertai oleh mereka-mereka yang tidak pulang ke kampung ketika cuti panjang tersebut... So, let's picnic.. Cam biasa, mari lah aku jamu korang dengan koleksi gamba ketika kami di sana!


Siap-siapkan bahan untuk dimasak... BBQ...


 Sekitar pemandangan di Jeram Toi, Jelebu, Negeri Sembilan.


Tengah siap-siapkan makanan...










































Begitulah aktiviti kami berpiknik di Jeram Toi.. Memang best dan terbaekkkkk... Korang yang suka mandi-manda dan sukakan kehijauan alam, boleh berkelah dan berkhemah disini...

#Apapun aktiviti bersama geng PPOC memang BEST-BEST belaka.... 



2 comments:

  1. jeram toi tu kt mana ye? mcm best je :)

    ReplyDelete
  2. Ainul : Jeram Toi nie kat Jelebu, Negeri Sembilan... Bawaklah family n friends ke sini yea :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...