Thursday, 27 December 2012

With Family... Times Square & KLCC..

Hai kawan-kawan semua....

Kali nie nak update tentang kakakku dan anaknya yang datang bertandang ke KL sempena Cuti-Cuti Malaysia nie... Awalnya plan kami untuk bertemu tidak menjadi kerana mereka ada urusan keluarga, tapi at last jadi lah pulak...

Yeyyy!

Aku bawa mereka jalan-jalan dan shopping-shopping di Times square dan KLCC. Hakikatnya kedua-dua tempat ini memang lah favourite place aku untuk melepak dan bershopping hehe.. So kali nie aku bawa mereka ke sini pula...

Jom tengok gambar cam biasa. Setiap gambar ada ceriteranya... Hehe..



Oh ya kawan-kawan.... sesi photoshoot kali nie menggunakan applikasi Camera360. Bagus tau applikasi ini, sebab kita boleh edit pic kita dan hasil gambar ala2 DSLR gituhh... x de la muka nampak berminyak berpeluh sangat2.. Malah dalam applikasi Camera360 nie juga ada setting untuk buat pic collage cam aku create kat atas nie.. So korang cuba lah ya.... 

#Wah! Entry aku kali nie dah ibarat 2 dalam 1 pula... Cerita tentang shopping plus tutorial tentang Camera360.#


Kak Zu dan Aina Syuhada bergambar dihadapan Times Square. 










Ini ketika di Times Square. Cantikkan lanskap di sana sempena sambutan Krismas. Memang tak lepas peluang lah nak ambil gambar di sini.

Kakakku pun shopping sakan nampaknya. Al maklumlah, korang tahu kan barang-barang di Timse Square memang murah-murah belaka.

















Ini pula koleksi gambar di KLCC. Sambung shopping lagi di sini selepas posing-posing. Sales terbaik is di Giordano KLCC lah hehe... Buy 1 Free 1 for all items. Apa lagi.... kasi grab banyak2 lerrrr....

Yang penting memang puas lah shopping during christmas eve... Apapun memang dari dulu lagi inilah masa aku membeli belah dengan penuh kepuasan hehe...

Malam itu, mereka pulang ke Johor Bahru, so kami menghantar mereka ke Terminal Bersepadu Selatan. Oh ya, pada waktu nie je baru my dear ada sekali... Time shopping sakan tu si dia tak dapat join kerana terpaksa bertugas. 

So, jom abadikan kenangan bersama mereka sebelum mereka berangkat pulang.


Safe journey yea my sis... (Memang dah selamat sampai pun haha.. Alhamdulillah).. Insyaallah di lain masa kita bertemu lagi. 



P/S : Pstttthh.. so korang nilai-nilaikan lah hasil gambar dari applikasi Camera360. Nampaknya aku akan stick menggunakan applikasi ini... 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...